fbpx
escaenfrpt

Nota final Sport Business Symposium GENCAT

 

Nota Departament de la Presidència > Secretaria General de l'Esport.

El IV Sport Business Symposium acaba a Lleida amb èxit de participants i una alta valoració dels continguts debatuts

El representant territorial de l’Esport a Lleida, Joaquim Perisé, ha clausurat avui, juntament amb altres autoritats de la ciutat, el IV Sport Business Symposium, que s’ha realitzat durant dos dies a Lleida amb gran èxit. Uns 350 professionals de l’esport han debatut sobre els nous reptes en la gestió esportiva en una edició en la qual la capital del Segrià ha deixat el llistó molt alt.

 

El codirector del congrés, el lleidatà Manel Valcarce, ha destacat que “ha sortit molt bé. L’acte, emmarcat dins el 30 aniversari de l’INEFC Lleida ha estat un èxit, tant de participants com de ponents”. A més, Valcarce ha assumit el repte de “fixar Lleida com a seu del congrés. És una opció molt interessant, ja que el públic ha valorat positivament la Llotja i la ciutat”.
 
Per la seva part, el també codirector del congrés, Vicente Javaloyes, ha dit que “el nivell ha estat molt alt i algunes de les conferències han emocionat, com la de l’Isidre Esteve o la de José María Gasalla”. Javaloyes també considera que “han estat dos dies en què hem rebut molta informació. Ara s’ha d’assimilar i gaudir dels coneixements adquirits”.

Pel que respecta a les ponències de la jornada de clausura, l’expert en màrqueting Alfonso Rodríguez de Sadia ha explicat “com poden i com han de buscar ingressos les entitats esportives. Una gran eina en l’actualitat és internet i les xarxes socials”. Rodríguez de Sadia ha assegurat que “la principal clau és la professionalització de les entitats”.

D’altra banda, el doctor en psicologia social José María Gasalla ha parlat de positivisme i de com afrontar la vida diària de forma activa i amb confiança. Gasalla ha exposat que “hem d’aprendre, desaprendre i reaprendre constantment com a clau de l’èxit de les persones, tant en la seva vida diària com en la professional”. Per últim, el doctor Gasalla proposa “enfortir-nos entre nosaltres per deixar enrere els individualismes” i també apunta que “les coses canvien però tot comença per un mateix”. L’última sessió ha estat una taula rodona en què diferents experts han explicat casos d’èxit en la gestió de diferents entitats.

Fuente: ver enlace aquí

Patrocinadores

 • Diputació de Barcelona
 • Tanita Composición Corporal

  Colaboradores

  • INDESCAT
  • UFEC
  • ICEB
  • FAGDE
  • Sports Management School
  • Universidad Internacional de Valencia - VIU

  Media Partners

  • España se Mueve
   Logo Sport Business Symposium Apple Store Google Play Sport Business Symposium